2024-04-30 (Antradienis)         Kelmės rajono laikraštis     ISSN 1648-0155

13 thoughts on “Moderniausias Baltijos šalyse vėjo jėgainių parkas „E wind“ į Kelmės kraštą pritrauks 300 mln. eurų investicijų

  1. Nematau realios padeties ? Dar karta perskaityk auksciau komentara parasiau dali padeties, tyngiu visa visa visa ja cia surasyt………

  2. Europoj turkai šiukšlina, o juodukai bedarbiai šiukšles renka. Mes artimi Rytams, tad neužsimirškim, mielieji, ir nieko čia įdomaus aš nematau, viskas kaip visada ir kaip anksčiau.

  3. Gamta galima suniokoti ? Tu dabar pasakyk kurioje vietoje rajone nesuniokota buvo ? Pries kompleksus Tytuvenuose laukiniai tualetai ir prakirstos nuoteku duobes, o dar geriau kas surenka siuksles is pastatytu siuksliadeziu prie suoleliu miskuose prie ezero ir pan. ? Dazniausiai tai vejas viska tiesiog isnesioja….. Juokingi tokie gamtos ”niokojimai” kai realiai visi visur patys sika, bet i kita pirstu bado ir tik kito suda uzuodzia, bet ne savo :))))))………..

  4. Įdomu, kodėl savivaldybės puslapyje prie teisės aktų nėra įkelto 2013 kovo mėn. tarybos sprendimo? Kuriuo pagal savivaldybės puslapyje esančią informaciją, buvo patvirtinti detaliojo plano atsinaujinančių išteklių brėžiniai? Visi sprendimai yra, bet daeinam iki balandžio, ir sprendimų nebėra. Atsitiktinumas?

  5. Kolūkiečiai su šakėmis tokia taryba išsirinkom tad nėra ko ir kaltint. Tytuvėnus dusina kiauliu komplekso š…, Kražiškius glušins vėjo jėgainės, juk ten tik istorija dar ir didžiuojamės….O gamtą galima ir suniokot, kas sekantis?

  6. Aš tik vieno dalyko, kurio nesuprantu, kodel tomis gigantiško ivėjo jėgainėmis leidžia gadinti pačius gražiausius Kelmės turizmo kampelius? Mes ir taip neturime kuo didžiuotis, tai dabar asilų kompanija iš raudono pastato visai damušė rajoną. Aš ne prieš žaliąja energetiką, bet prieš tuo asilus, priminėjancius sprendimus, kurie kenkia mūsų gražiausiame rajono kampeliams. Vėjo jėgainių statytojaims tik babkes akyse sukasi, o mums reikes gyventi savo rajone, kokie reakreciniai kampeliai bus Tytuvėnų ir Kražių! Galiu tiek tiek pasakyti, glušų kompanija, kuri vieni neturi žalio supratimo ką ten veikia, o kiti gauna gerus atkatus ir tiek!!
    Pusė rajono tarybos narių nukvakę seniai ir be reikiamo išsilavinimo, kažkokie kaimiečiai: žiaurus vaizdas. Asilai, traukite investicijas, kurios kurtų darbo vietas, o negadintų gražius Kelmės rajono kampelius. Bent jau būtų ne Tytuvėnuose ir Kražiuose leidę statyti!!

  7. Is Kelmes rajono visi bega ne del vejo jegainiu, o del to kad tai vienas is labiausiu visoje salyje atsilikusiu rajonu arba dar kitaip tariant totalus totalus didelis kaimas, kuriame niekas nieko nei statyti nori nei kurti nori :))…. Kam cia dar ka pasakot ? Statistikos departamente viskas labai labai akivaizdziai matosi. Ka tik kas cia sugalvoja statyti/daryti visi kolukieciai su sakemis sukyla…..

  8. Ka jus, mielieji, kur bėgti -ar ne gera gyventi Kelmės rajone? Ką čia tos vėjo jėgainės? Svarbu pinigai. Pašalpininkams juk taip gerai. Pasiims antoška garmošką, padarys festivalį- tancy pliasky ir bus visi laimingi! Juk čia taip visais rūpinamasi, galvojama kaip bedarbius įdarbint, juk bedarbystės statistika kai kuriems galvas spaudžia, miegoti neleidžia. O gal tik darželyje vaikučius salmonelėmis pavaišinti?- kam svetimi vaikai rūpi, svarbu kad saviems gerai. Bent kiek galvojantys marš lapų grėbt- gatvių valyt nėra kam. Neisit-neškit klumpes negalvodami! O kapinėse varnos tegul š…., juk bus dar to Š…

  9. Su vejo jegainemis sumazes dar daugiau, o ilgalaikeje perspektyvoje tai prapultis rajonui.

  10. Dar būčiau labai norėjęs ir karinio poligono rajone. Šilalės r. Pajūrio miestelyje įkurtas brigados generolo Motiejaus Pečiulionio artilerijos batalionas pavyzdys naujoms vietos įmonių ir gyventojų galimybėms. Nebus čia, bus kitur.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *