2024-04-29 (Pirmadienis)         Kelmės rajono laikraštis     ISSN 1648-0155

25 thoughts on “Įspūdinga I. Petkevičiaus inauguracija

  1. Jau koks skaistus tas naujasis meras: po pirmojo rinkimų turo Kelmės turizmo ir verslo informacijos centre ilgai šviesos žibėjo. Įdomu kokia sąskaita naujajam merui buvo išrašyta už patalpų nuomą?

  2. Kol išrinko sakė, kad su socialdemokratais nebus jokių reikalų, nes per daug nepotizmo, korupcijos. Dabar aišku, kad koalicija formuojama bendra, o tai reiškia niekas nesikeis: „visur tęsiu pradėtus darbus“!!!

  3. Mažojo dvaro savininkas balotiravosi į Kelmės sav. tarybą nuo socialdemokratų partijos, kaip ir dabartinis sav. administracijos vadovas. Tebūnie tai sutapimas.
    Kitas klausimas, kodėl savivaldybės administracija Viešųjų pirkimų įstatymo nustatyta tvarka nepaviešino su maitinimo įstaiga sudarytos sutarties.

  4. Na, stulpai tai tikrai kaip veselių bromas 😂😂 dar kapela kaži ar neužgrajino. O “teisininko” familiari kalba yra labai ne koks ”įspūdingos” inauguracijos elementas.

    1. Nu jei jau veselija, tai ir piršlys reikalingas, tad Žemaitaičio kalba šiuo požiūriu buvo „į natą”.

  5. Jau nuo pirmų valandų ne tik mero bet ir jo šeimos narių kąsnius skaičiuoja palaidi liežuviai. Kad tik tie liežuviai savo burnoj nepaspringtų nuo savų kąsnių. Sėkmės p. Idefonsui , nepaisyti apkalbų .

    1. Tai kad ne mero kąsnius skaičiuoja, ponia Eugenija. Tai yra biudžeto pinigai, o paprasčiau paaiškinant, yra visų mokesčių mokėtojų pinigai. Taigi, jei ir skaičiuojam, tai tik savo kąsnelius, kurie po tokių mero baliukų mums liks skurdesni.

      1. Ponas runkeli tų kąsnelių užteks visiems. Būkim pakantesni. Juk ne kasdiena ingaura-
        cijos būna, negi meras savo šeimos narius turėjo išsiūsti namo.

        1. Tikrai ne kasdien būna. Ir straipsnyje parašyta, kad tokios „pompos” dar nebuvo nuo pat 1990-ųjų, O Petkevičiui jos kažkodėl labai prireikė. Prireikė labai negražiai ir negarbingai, juolab, kad žadėjo būti sąžiningas ir teisingas. Tačiau savo šeimą maitinti iš valstybės biudžeto nėra nei sąžininga, nei teisinga, o kaip meras jis dar ir labai neįžvalgus, jei vylėsi, kad tyliai su tuo reikalu prasmuks. Čia jau nebe baliukas Kerkasiuose. Labai prasta kaip mero darbo pradžia…

  6. Už tai tie trintukai ir trina šiknas, stengdamiesi bet kaip įtikti, kad tik galėtų ir prie to mero trintis. Ar ne iš pataikūniškumo ir šis balius, kokio Kelmė nematė nuo 1990-ųjų?

  7. O kas tuos du stulpus gėlėmis apipynė? Atrodo kaip trečios vestuvės Maljorkoj… Įdomu, kas laimėjo gėlių viešuosius pirkimus?

  8. Mane stebina R.Žemaitaičio vaidmuo šioje istorijoje: itin atkakliai vedęs I.Petkevičių į mero postą, pats būdamas teisininkas, jis kažkodėl nepatarė, kad taip elgtis naujai iškeptam nederėtų. O gal tai jau yra laikoma normaliu dalyku? Jei jau priėjai prie biudžeto, tai ir semk abiem saujom, kad ne tik pats sotus būtum, bet ir šeima alkana neliktų?

    1. Neveltui runkelis butumėte! Tai dar žmogus prie popierėlių neatsisėdo ,o jau kaltas liko. Tai ir laidykite strėles kas puotą surengė,prie ko tas Petkevičius ?!

  9. Tai taip ir nesupratau, autorių pakvietė į balių ar ne? Jei nepakvietė, tai negudrūs, dabar atsirūgsta…

  10. Atkreipkime dėmesį ne tik į balių. Iš viso pataikūnų choro išsiskyrė Tik Žemaitaitis, pasakęs teisybę į akis. Ne veltui šneka, kad jis ir valdys Kelmę, o Ildis tik formalus meras. Ir niekas nesikeis, jokių permainų nelaukim, juk visi trintukai liko savo šiltose vietose. Stagnacija truks dar pusantrų metų.

  11. Ką čia bepridursi, jei ir liaudies išmintis sako, kad tik tuščia puodynė garsiai skamba. Krizių laikotarpyje, per pačią pandemiją neregėtos fanfaros ir balius savo šeimynai už valdiškus pinigus. Na ir išsirinkot, žmonės, merą…

  12. Atidžiai perskaičiau straipsnį ir norėčiau papildyti: jei visa tai tiesa, kas parašyta (nes faktų netikrinau ir neturiu tokios galimybės), tai ne tik „rajono vadovo inauguracija buvo įspūdinga, kokios dar nuo 1990 m. mūsų krašte nebuvo”, bet ir tokio „naglumo” rajone dar negirdėta, kad už biudžeto pinigus meras pamaitintų ne tik kviestinius svečius, bet ir savo šeimos narius. Nuo pirmų dienų čiupo jautį už ragų? Ir dar verslininku vadinasi… Va čia tai „lygis”, pone Ūksai, ar ne?

    1. Gal susipras Meras, kad maitinti šeimą iš skylėto biudžeto yra labai negražu.
      Tikimės, kad sąskaitą už šeimos maitinimą savivaldybė vistik pateiks Merui.

    2. Toks jausmas ,kad Petkevičius puotą iškėlė! Kas „rūda” sumąstė pakelti ,tam pretenzijas ir laidykite . Šlykštūs žmonės ,kad tik kitą žmogų apdergti,nors jis nei prie ko.

      1. Čia yra teisybės. Gal rinkimus pralaimėjęs Ùksas specialiai grand balių padarė, kas nauju meru žmonės piktintųs? O jis naujokas, nesigaudo, nežino kas ir kaip?

      2. Nedera smerkti žmonių, tai gadina karmą. Žmonės nėra šlykštūs, juos tik piktina neteisybė.

      3. aha, nekaltas avinelis, neveltui taip verzesi buti Meru ir tik paukst ir pavirto i vilka, nu tikra pasaka…

  13. Nuostabu! Sveikinu Merą! Iš Jūsų daug tikimės. Džiugu, kad rajono biudžetas sočiai pamaitino ne tik Mero sutuoktinę, bet ir visą jo sūnaus šeimą. Reikia taupyti, verslo žmonės tą žino. Tikiuosi, Margio dvare balių už mokesčių mokėtojų pinigus bus daugiau. Kas su pompa prasideda, su pompa ir tęsiasi.Įdomu tik, kaip pasibaigs.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *