2024-04-18 (Ketvirtadienis)         Kelmės rajono laikraštis     ISSN 1648-0155

6 thoughts on “Kiek mums kainuoja politikai?

  1. Teisingai rašote komentaruose. Veltėdžiai, švogeriniai. Kol tokie ,,kapais dvokiantys” perdylos kaip Mačernis ir jo ,,socai” ten sėdės, tol vilksimės Lietuvos miestų šiknoje.

  2. Ar ne per brangus veltėdžių išlaikymas 5 nuo galo miestui Lietuvoje? Tiek bukagalvių vienoj vietoj, net graudu darosi…Mąstykit žmonės rinkdami ir pasirinkdami.

  3. Logiškai skaičiuojant-1659.4 eur už kurą 9 mėn. Per 1 mėn- 184,38 eur arba 147,5 litro pvz.benzino per mėnesį. Kuro sąnaudos 7.5 l/100 km, vadinasi per mėnesį nuvažiuoja apie 1966 km per mėnesį arba per darbo dieną apie 94 km. Kiekvieną darbo dieną tarybos narys su tarybos nario darbo reikalais nuvažiuoja šitiek km? Tai normalu? Ne… smagu išlaikyt iš mokesčių mokėtojų sumokėtų mokesčių tokias keliauninkų išlaidas. Ne… ką galima pakeisti? Pradėti skaičiuoti ir tegul keliauninkai atsiskaito rinkėjams…

  4. Savivaldybės taryba patvirtino klaidingą bendrąjį planą. Patys tai pripažino. Pagal jį galima gražiausiose ir vertingiausiose rajono vietose statyti vėjo jėgaines, pagal jį galima neatsižvelgti į žmones ir statyti jas po gyvenviečių langais. Vat už ką yra mokamos algos. Nors kompetenciją galima prilyginti…

    1. Tytuvėnų gyventojams, kurie liko apgauti dėl jėgainėms statyti bendrųjų planų, siūlau kreiptis pagalbos į kokią televizijos laidą, tokius dalykus reikia viešinti, jeigu tokie tarybos nariai yra susiję su tuo verslu, tai riša vieši ir privatūs interesai, negali dalyvauti nei svarstyme nei balsavime. Artėja rinkimai į Seimą, todėl atskirkit pelus nuo grūdų.

  5. Kaip rašot tekste, atlyginimus savivaldybės valdžiai pakėlė, bet ar nuo to darbas pagerėjo. Manau ne. Tarkim, kaip Kelmės kelmai baigia samanom apaugti nuo sėdėjimo.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *